Sanja Bogdanovic

Sanja Bogdanovic

Vokal

harizmaticna i energicna mlada osoba koja vas svojim interpretacijama ostavlja zamisljene nad pesmama koje vam predano peva. Sanja je rodjena na jugu nase divne zemlje odakle nosi sa sobom dobro poznati juznjacki temperament i predanost svemu cime se bavi, ali takodje odrastanje u ravnici Vojvodine utkalo joj je crtu lezernosti koja je karakterise kao prijatnog i opustenog sagovornika, druga i prijatelja.
Nikola Maksimovic

Nikola Maksimovic

Vokal

Mlad, sarmantan i karakteristicne boja glasa momak koji savrseno uspostavlja i odrzava kontakt izmedju onih ispred njega i onih iza njega. Osim sto ga krasi neopisiva ljubav prema pevanju, ovog divnog druga i prijatelja karakterise ogromna zelja za ucenjem i napredovanjem u muzici uopste.
Djura Budinski

Djura Budinski

Bass / Klavijatura

Svesni da uspehu jednog tima u velikoj meri doprinosi onaj ko u rukama kao glavno oruzje ima iskustvo, ova ekipa Amplituda benda je u svoje redove uvrstila osobu koja je bogato iskustvo sticala godinama svirajuci svuda i svima. Ako tome dodamo zavrsenu Akademiju Umetnosti u Novom Sadu onda je i vise nego ocigledno da ce vam atmosferu upotpunjivati neko ko zaista zna svoj posao. Ovo uliva poverenje ne samo onima kojima Djura svira nego isto toliko i onima sa kojima on svira.
Davor Lazic

Davor Lazic

Gitara

Muzikom se bavi dugi niz godina, a bavi se i autorskim radom kao kompozitor i tekstopisac. Kao vrlo mlad, odskrinuvši vrata muzickog stvaralastva zašao je u svet velikih umetnika koji su mu i danas uzori u onom što radi. Sa Građevinskog fakulteta u Beogradu nosi lepe uspomene na ljude koje ipak dobra muzika spaja. Kao autor i zaljubljenik u pesmu nalazi svoje mesto medju ljudima koje dobra pesma povezuje. Moto mu je da se za muziku živi, a ne od nje.
Nemanja Bajin

Nemanja Bajin

Bubanj

Ako biste uhvatili sebe da cupkate nogom dok slusate neki bend uzivo ili prosto skocili sa mesta da zaigrate onda biste, bilo da ste ili muzicar, to objasnili dobrom energijom koju bend nosi sa sobom. Neizostavni clan jednog takvog benda jeste bubnjar koga u muzickim krugovima cesto ocenjuju da li ima ili nema groove. Nemanja Bajin ga itekako ima i kao takav snosi veliki deo odgovrnosti za umorne noge vase i razigrane prste nase.
Nikola Nanic

Nikola Nanic

Klavijatura

Znate li kako je lako i jednostavno raditi sa nekim ko je uvek za dogovor? Ko je voljan da saslusa, a voljan i da predlozi ostavljajuci na taj nacin utisak da mu je stalo da unapredi svoj tim u onome cime se tim bavi? Ko je istovremeno strpljiv i marljiv i raspolozen da vas oraspolozi ukoliko za tim vidi potrebu? Sigurno da znate, a iza svakog ovog pitanja kao odgovor stoji nas Nikola. Koliko voli muziku pokazuje time sto je nesebicno deli sa svima oko sebe.